FAQ | ВСЕЛЕНА ЗДРАВЕ


ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ (FAQ)

1. Какво трябва да направя, за да участвам?
За да участвате във ВСЕЛЕНА ЗДРАВЕ е необходимо да се запознаете с условията за участие и да подадете заявка-договор по мейл или в офиса на Пачуърк ООД. Моля, обърнете внимание, че броят на местата е ограничен и щандовете се заемат според реда на подадените заявки.

2. Какво влиза в цената, има ли допълнителни плащания?
Всички цени са точно посочени и подробно описани в документите за участие. Няма допълнителни плащания извън посочените.

3. Какво представляват щандовете?
Всеки щанд се състои от конструкция с лице, две страни и плот. Плотът е с размер 200 х 90 см., а лицето е с размер 200 х 80 см и позволява брандиране с пълноцветно фолио. Конструкциите са бели. При желание на изложителя е възможно да се монтира чело, което също подлежи на брандиране. (По-подробно вижте файл „Ново оборудване“). Столове тип посетителски/конферентен - 3 броя. Настилката в залите е гранитогрес.

Общата площ на един щанд е около 7.6 кв. м с ширина 3.8 м и дълбочина 2.0 м. Щандът, неговата форма и положение, спрямо съседните, са ясно посочени с пунктирани линии на схемите на залите.

4. С какви рекламни материали можем да участваме?
Всеки изложител преценява с какви материали има възможност да участва – брошури, презентационни пана и продукти, каталози. Изискването от страна на организаторите е да не се нарушава целостта на залите, в които се провежда форума (нежелани са лепене и коване по стените).

5. Гарантирани ли са посещения на нашия щанд?
Площите, в които се провежда ВСЕЛЕНА ЗДРАВЕ са устроени така, че няма щанд, който да остане незабелязан. Активността на потока и задържането на самия щанд зависи от самите презентатори.

6. Кой кани посетителите на събитието?
Организатирите на ВСЕЛЕНА ЗДРАВЕ имат задължението да поканят посочените в документите субекти. Посетителите се канят през следните комуникационни канали: външна реклама, реклама в радио, реклама в социални мрежи и информационни сайтове и други.

7. Можем ли да подредим щанда си предварително?
Да, щандовете могат да се подредят от предишния ден в часове, указани от организаторите.