Регистрация | ВСЕЛЕНА ЗДРАВЕ


Рекламни форми

1. Провеждане на презентация, уъркшоп, демонстрация, конкурс, шоу-активност

Услугата включва наем на сцена, един микрофон, прожектор, озвучаване, маса (head table – 180 х 80 х 75 см), от 50 до 70 седящи места. Презентациите се провеждат по предварително изработен график в часовите интервали, посочени в програмата на форума. Часовете се заемат по реда на завяване и времето се разпределя както следва: 15 минути за подготовка и напускане на сцената, 45 минути за презентиране. При наемане на два часови интервала, последователно или в отделни дни, участникът ползва 10 % отстъпка от наемната цена.

Всяка активност на сцената е част от програмата на събитието, която се комуникира активно в социални мрежи, външна реклама и всяка друга форма, използвана за популяризиране на събитието.


2. Раздаване на рекламни материали извън щандовете / на територията на Делта Планет Мол

Услугата включва позициониране на промоутър на предварително определени места с право да предоставя рекламни материали, без ограничение във формата и количеството, на гостите на събитието. Общ брой на позициите - 8.


При осигуряване на промоутър от страна на Пачуърк ООД, изложителят заплаща по посочените цени. Пачуърк ООД не осигурява облекло, обувки, грим и прическа за промоутъра.


3. Разполагане на рекламен банер извън пространството на наетия щанд

Услугата включва позициониране на рекламен банер или друго съоръжение с площ не повече от 1 кв. м във входното пространство, коридорите и общите пространства на изложението.


4. Отпечатване на лого на фирма на гърба на сцената

Услугата включва позициониране на логото на фирмата на гърба на сцената, видим за всички гости по време на провежданите презентации, уъркшопове и други.


5. Бранд на фокус

Провеждане на маркетингови кампании до три месеца преди и по време на форума, в социалните мрежи и други комуникационни канали, включващи игри, анкети и други за популяризиране на определен бранд. За всяка отделна фирма се изработва индивидуален план.


6. Излъчване на аудиоклип в системата на Делта Планет Мол

Услугата включва 13 излъчвания на аудиоклип на в рамките на работното време на изложението, по едно на час. Клипът се предоставя от фирмата заявител и трябва да е с продължителност до 20 секунди.